Wortelsoep met spekjes, geitenkaas en tijm

wortelsoep
Wortelsoep
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
60 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
60 minuten
wortelsoep
Wortelsoep
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
60 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
60 minuten
Ingrediƫnten
Notities

Bereidingswijze

  • Doe de gesnipperde ui en in plakjes gesneden knoflook samen met de olijfolie in een pan met een dikke bodem
  • Zet op laag vuur en fruit de ui voor 5 minuten
  • Maak de wortels schoon en snijd ze in plakjes / stukjes
  • Voeg ze aan het uimengsel toe en bak 7 minuten mee
  • Voeg dan de kippenbouillon toe en laat 20 minuten op laag vuur zachtjes koken
  • Bak ondertussen in een droge koekenpan de spekreepjes knapperig
  • En verkruimel de geitenkaas
  • Pureer de soep mooi glad
  • Breng op smaak met peper en zout
  • Schep in kommen of borden en verdeel de spekjes, geitenkaas en verse tijmblaadjes erover
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Comments are closed.

Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice