vega taglia2

Vegetarische tagliatelle met champignonragout

Bereidingstijd 45 minuten
Gang Hoofdgerecht Vegetarisch
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 300 gram tagliatelle
  • 175 gram vegetarische kipstukjes
  • 600 gram broccoli
  • 1 blik Unox Champignon ragout à 400 gram
  • 4 el kookroom
  • 2 el pijnboompitten
  • 3 el fijngehakte platte peterselie

Notities

Bereidingswijze:
  • Kook de tagliatelle in ruim kokend water gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking
  • Snijd de broccoli intussen in kleine roosjes en kook ze de laatste 5 minuten met de tagliatelle mee
  • Giet ze af en laat ze uitlekken
  • Zet in intussen een droge koekenpan op een matig vuur, rooster de pijnboompitten al omschuddend lichtbruin
  • Verwarm de champignonragout volgens de aanwijzingen op de verpakking
  • Voeg ½ kopje heet water toe en roer de room erdoor
  • Voeg de helft van de platte peterselie toe
  • Verdeel de tagliatelle met broccoli over 3-4 borden, schep de ragout erop en bestrooi met de rest van de platte peterselie en de pijnboompitjes
  • Serveer direct