Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
“Pieters spek” pasta
Recept afdrukken
Pin recept
Bereidingstijd
30
minuten
min
Totale tijd
30
minuten
min
Gang
Hoofdgerecht Vlees
Porties
2
personen
Ingrediënten
250
gram
tagliatelle
1
vleesbouillontablet
300
gram
Pieters spek
gevacumeerd
2
eidooiers
versgemalen peper
75
gram
geraspte Parmezaanse kaas
Notities
Bereidingswijze
Kook de tagliatelle met het vleesbouillontablet in het kookvocht en het Pieterspek in de vacuümverpakking erop in ca. 10 minuten zachtjes beetgaar
Haal het spek uit de vacuümverpakking en snij het kleiner
Giet de pasta af en schep het spek en de eidooiers door de warme pasta
Maal er peper over en bestrooi het gerecht met de Parmezaanse kaas
ven, het laatste halfuur kan de folie eraf
Tips: Vervang de eidooiers door een scheut room en/of schep 2 eetlepels gehaklte platte peterselie of fijngehakte bosui door het gerecht