Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Mango pudding
Recept afdrukken
Pin recept
Bereidingstijd
30
minuten
min
Totale tijd
30
minuten
min
Gang
Dessert
Porties
6
personen
Ingrediƫnten
250
ml
mango puree
2 verse rijpe mango's
250
ml
kokosmelk
pakje niet uit blik
4
blaadjes
gelatine
100
gram
witte kristalsuiker
1/8
tl
zout
Notities
Bereidingswijze
Week de gelatineblaadjes 5-10 minuten in koud water
Pureer ondertussen het vruchtvlees van de mango's
Verwarm op laag vuur de mango puree, kokosmelk, suiker en zout in een sauspan
Doe vervolgens al roerend 1 voor 1 de uitgeknepen gelatineblaadjes erin
Roer totdat alles is opgelost
Verdeel het mengsel over de vormpjes of glazen
Laat deze eerst op het aanrecht afkoelen, prik luchtbelletjes door met een prikker
Dek de vormpjes hierna af met plasticfolie en zet die voor minstens 2 uur in de koelkast om de mango pudding verder te laten opstijven
Serveren met kokosroom en verse mangostukjes