Ga terug

Pastasalade met makreel en paprika

Bereidingstijd 30 minuten
Gang Hoofdgerecht Vis
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 300 gram paprikamix rauwkost
  • 280 gram verse gerookte makreelfilet
  • 4 el olijfolie frisse citroen
  • 1 rode ui
  • 300 gram fu­sil­li
  • 1 komkommer
  • 90 gram koelverse pestospread
  • 20 gram verse platte peterselie
  • zout

Notities

Bereidingswijze:
  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking
  • Spoel af onder koud water en laat goed uitlekken
  • Halveer ondertussen de komkommer in de lengte en snijd in plakjes
  • Snipper de ui
  • Meng met de rauwkost, pestospread en olie
  • Snijd de peterselie fijn en meng samen met de pasta door de rauwkost
  • Breng op smaak met peper en eventueel zout
  • Breek de makreel in stukjes en verdeel over de salade