Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Italiaanse wortels
Recept afdrukken
Pin recept
Totale tijd
45
minuten
min
Gang
Bijgerechten
Porties
3
Ingrediƫnten
500
gram
wortels
2
tenen
knoflook
25
gram
roomboter
2
rode uien
10
takjes
verse peterselie
200
ml
droge witte wijn
Notities
Bereidingswijze:
Schil de wortels en snij deze in kleine schijfjes.
Snij de rode uien in fijne ringen en de knoflook in grove stukken.
Smelt de boter in een koekenpan. Glaceer de schijfjes wortel en doe daarna de rode uien en de grove stukken knoflook in de pan.
Als de rode ui en de knoflook een mooie bruine kleur hebben, doe je ook de peterselie erbij.
Tot slot schenk je de witte wijn in de koekenpan en laat je de wortels in ongeveer 20 minuten garen.