Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Frittata met kip en puntpaprika
Recept afdrukken
Pin recept
Totale tijd
1
uur
uur
30
minuten
min
Gang
Koolhydraatarm
Porties
3
personen
Ingrediƫnten
350
gram
kipfilet
1
bosje
verse peterselie
2
stuks
rode puntpaprika
5
eieren
100
ml
melk
75
gram
geitenkaas
peper en zout
1
el
olijfolie
Notities
Bereidingswijze:
Verwarm de oven op 200 graden
Verhit de olijfolie in een pan en bak de kip rondom licht bruin
Snijd de puntpaprika in blokjes en bak 3 minuten mee met de kip
Klop ondertussen de eieren met de melk door elkaar in een kom, gebruik hiervoor een garde
Breng het eiermengsel op smaak met een snuf peper, zout en voeg de peterselie toe
Vet een ovenschaal in met een beetje olijfolie (of boter)
Schep de kip en paprikablokjes in de ovenschaal
Giet het eierenmengsel er over en verdeel de geitenkaas er over
Bak de frittata 30 minuten in de oven