Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Vitello Tonnato
Recept afdrukken
Pin recept
Bereidingstijd
20
minuten
min
Totale tijd
20
minuten
min
Gang
Voorgerecht
Porties
4
personen
Ingrediƫnten
195
gram
tonijnmoot (naturel)
uitgelekt
5
el
mayonaise
3
el
citroensap
2
zakken
rucola
a 75 gram
400
gram
gebraden fricandeau
3
el
kappertjes
Notities
Bereidingswijze
Pureer de tonijn en de mayonaise met een staafmixer, breng dit op smaak met citroensap peper en zout.
Voeg eventueel 2 el water toe om een vloeibare saus te krijgen.
Leg de rucola op een schaal (houd een flinke hand rucola achter) en drapeer de plakjes fricandeau hierover.
Druppel de tonijnsaus over het vlees en bestrooi het gerecht met kappertjes, de rest van de rucola en peper.
Lekker met brood.
Tip:
De tonijnsaus kan 1 dag van te voren bereid worden, bewaar het dan afgedekt in de koelkast.