Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Kapucijnerschotel
Recept afdrukken
Pin recept
Bereidingstijd
45
minuten
min
Totale tijd
45
minuten
min
Gang
Hoofdgerecht Vlees
Porties
4
personen
Ingrediënten
750
ml
kapucijners
400
gram
rundergehakt
2
grote uien
2
rode paprika's
1
blikje
ananas stukjes
Notities
Bereidingswijze
Verhit 2 el olijfolie in een pan
Bak het gehakt rul en bruin
Bak op het laatst de gesnipperde uien en de gesneden paprika’s kort mee
Voeg 200 ml water en Honig basis voor Kapucijners toe
Breng het geheel aan de kook
Laat het met de deksel op de pan circa 5 minuten zachtjes doorkoken
Voeg de uitgelekte kapucijners en ananasstukjes toe
Verwarm het geheel al omscheppend op een laag vuur
Serveer met Limburgse mosterd, stroop en stukjes augurk