Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Vegan Macaroni
Recept afdrukken
Pin recept
Bereidingstijd
45
minuten
min
Totale tijd
45
minuten
min
Gang
Hoofdgerecht Vegetarisch
Porties
4
personen
Ingrediƫnten
250
gram
volkoren macaroni
400
gram
macaronigroenten
voorgesneden
140
gram
tomatenpuree
150
ml
water
175
gram
vegetarisch gehakt
(ik heb Veggie Chef vegetarisch gehakt gebruikt)
peper en zout
knoflookpoeder
italiaanse kruiden
nootmuskaat
tomatenketchup
ketjap manis
Notities
Bereidingswijze
Roerbak de macaronigroenten in wat olijfolie in een koekenpan totdat ze beetgaar zijn.
Voeg de tomatenpuree en het water toe aan de groenten en roer goed door, zodat er een saus ontstaat.
Voeg daarna naar smaak zout, peper, knoflookpoeder, Italiaanse kruiden en een klein beetje nootmuskaat toe.
Kook ondertussen de macaroni in een pan met ruim water gaar.
Bak in een apart pannetje het vegetarische gehakt volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Voeg vervolgens de macaroni en het vegetarische gehakt bij de saus, en schep het geheel goed door.
Maak de macaroni tot slot af met een klein scheutje tomatenketchup en ketjap manis (geloof me, dit is lekker!) en schep nog eens goed door.
Verdeel de macaroni over 4 borden en tast toe!