Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Forelpakketje met tomaat, kaas en champignons
Recept afdrukken
Pin recept
Bereidingstijd
30
minuten
min
Totale tijd
30
minuten
min
Porties
2
personen
Ingrediënten
2
regenboogforellen
2
el
boter
75
gram
kleine champignons
1/2
rode paprika
in dunne reepjes
3
bospenen
in dunne plakjes
2
lente uitjes
in ringen
3
tomaten
in parten
1
el
verse peterselie
grofgesneden
peper en zout
2
plakjes
jonge kaas
in repen
2
el
verse roomkaas
Notities
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 220°C
Spoel de forellen in koud water en dep ze droog
Leg een stuk bakpapier van 45x45 cm op een bakplaat
Leg in het midden van het vel nog een stuk papier groot genoeg voor de twee forellen
Leg ze erop en bestrooi met zout
Verhit de boter in een koekenpan, bak de champignons, de paprika en wortelplakjes ongeveer 5 minuten op middelhoog vuur tot ze net gaar zijn
Voeg de lente-ui en de tomaten toe en bak ze nog circa 2 minuten mee
Roer de peterselie erdoor en breng het mengsel op smaak met zout en peper
Schep het tomatenmengsel over de forellen en verdeel de kaas erover
Vouw het papier rondom goed dicht
Bak de vis in het midden van de oven in circa 15 minuten gaar