Snijd de bloemkool in kleine roosjes en kook ze in een pan met ruim water
Als je er met een vork in kunt prikken zijn ze klaar
Giet af in een vergiet en laat het water uitlekken en laat het afkoelen
Doe de bloemkool in een diepe kom en voeg de geklutste eieren, kerrie kruiden en zout toe
Meng alles tot een geheel.
Schil de aardappels en snijd ze in plakjes
Breng de aardappelplakjes in ruim water met wat zout aan de kook voor zo’n 15 tot 20 minuten
Als de aardappels zacht zijn, giet je ze af
Voeg de geitenkaas, kerriepoeder, paprikapoeder, uienpoeder, zwarte peper en zout toe naar smaak
Doe de aardappelschijfjes in een ovenschaal en verdeel ze over de hele schaal
Verdeel de bloemkool over de aardappels en maak het af met geraspte kaas
Zet de ovenschotel in een voorverwarmde oven op 220 ℃ voor zo’n 15 tot 25 minuten of tot de bovenkant van de bloemkool-kerrieschotel mooi goudbruin kleurt