Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Vegetarische tagliatelle met champignonragout
Recept afdrukken
Pin recept
Bereidingstijd
45
minuten
min
Gang
Hoofdgerecht Vegetarisch
Porties
4
personen
Ingrediënten
300
gram
tagliatelle
175
gram
vegetarische kipstukjes
600
gram
broccoli
1
blik
Unox Champignon ragout
à 400 gram
4
el
kookroom
2
el
pijnboompitten
3
el
fijngehakte platte peterselie
Notities
Bereidingswijze:
Kook de tagliatelle in ruim kokend water gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking
Snijd de broccoli intussen in kleine roosjes en kook ze de laatste 5 minuten met de tagliatelle mee
Giet ze af en laat ze uitlekken
Zet in intussen een droge koekenpan op een matig vuur, rooster de pijnboompitten al omschuddend lichtbruin
Verwarm de champignonragout volgens de aanwijzingen op de verpakking
Voeg ½ kopje heet water toe en roer de room erdoor
Voeg de helft van de platte peterselie toe
Verdeel de tagliatelle met broccoli over 3-4 borden, schep de ragout erop en bestrooi met de rest van de platte peterselie en de pijnboompitjes
Serveer direct