Bremer aalsoep

bremer aalsoep
Bremer aalsoep
Print Recipe
Porties
4-6 personen
Kook Tijd
80 minuten
Porties
4-6 personen
Kook Tijd
80 minuten
bremer aalsoep
Bremer aalsoep
Print Recipe
Porties
4-6 personen
Kook Tijd
80 minuten
Porties
4-6 personen
Kook Tijd
80 minuten
Ingrediƫnten
Notities

Bereidingswijze

  • De ui pellen en snipperen
  • 3-4 el olijfolie verhitten en de ui daarin glazig bakken
  • De soepgroente toevoegen en mee laten bakken
  • 2 liter water toevoegen
  • De vleesbouillon toevoegen en 15 minuten laten koken
  • 250 gram bloem mengen met zout en in een kom zeven
  • 2,5 dl water met 2-3 el olie aan de kook brengen en bij de bloem voegen
  • Roeren tot het deeg luchtbelletjes vormt
  • Met 2 natte lepels hier balletjes uit vormen
  • 3 el olie verhitten en daarin de balletjes lichtgeel bakken
  • 375 gram paling wassen, afdrogen , vel en graat verwijderen en in stukken snijden
  • Met de balletjes aan de soep toevoegen en aan de kook brengen
  • Nog 20 minuten laten trekken
  • De soep eventueel op smaak brengen met gehakte peterselie
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Comments are closed.

Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice