 Klassieke Zwitserse Kaasfondue |  Afrikaanse stoofpot |  Knolselderij gratin |
 Curry met kikkererwten, kokosmelk en rijst |  Farfalle met venkel & blauwe kaas |  Geroosterde zoete aardappel met kruidige groenten en kikkererwten |
 Vegetarische ovenschotel met zoete aardappel | 
Vegetarische Bourguignon |  Nasi met pindasaus en vegetarische kipstuckjes |
 Vegan Macaroni |  Vegetarische tortellini ovenschotel |  Amerikaanse gebakken spaghetti-taart |
 Bloemkool-kerrieschotel |  Uienstrudel met geitenkaas en balsamicosiroop |  Vegetarische spaghetti bolognese |
 Eenpansnoedels met vega kip en wokgroente |  Geroosterde paprika’s met geitenkaas en linzen |  Chili met vegaspekjes |
 Zomerstamppot met spinazie en rode ui |  Moussaka met aubergine en aardappel |  Aspergetaart met geitenkaas en hazelnoten |
 Vegetarische tagliatelle met champignonragout |  Romige spaghetti met bloemkoolsaus & spinazie |  Risotto met paddenstoelen, broccoli en doperwtjes
|