Ovenschotel met gehakt, rode kool, appel en aardappelpuree

Ovenschotel met gehakt, rode kool, appel en aardappelpuree
Ovenschotel met gehakt, rode kool, appel en aardappelpuree
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
45 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
45 minuten
Ovenschotel met gehakt, rode kool, appel en aardappelpuree
Ovenschotel met gehakt, rode kool, appel en aardappelpuree
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
45 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
45 minuten
Ingrediƫnten
Notities

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 200 graden
  • Verhit de helft van de olie in een braadpan en bak hierin op middelhoog vuur de ui en de knoflook in 3 minuten
  • Voeg het gehakt toe en bak het in 5 minuten rul
  • Voeg de tomatenpuree, wijn en kaneel toe, laat het geheel nog 5 minuten sudderen
  • Kook de rode kool (beetgaar) in water en een beetje azijn
  • Daarna uit laten lekken in een vergiet
  • Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op het pakje
  • Vet een ovenschaal in met de rest van de olie
  • Schep het gehaktmengsel in de ovenschaal
  • Verdeel de rode kool er over en vervolgens de plakjes appel
  • Dek af met de aardappelpuree en bestrooi het met het paneermeel
  • Verdeel de boter in vlokjes over de schotel
  • Bak 30 minuten in de oven en serveer het gerecht
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Comments are closed.

Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice