Saliemelk (zelfmelk)

Saliemelk (zelfmelk)
Saliemelk (zelfmelk)
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
15 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
15 minuten
Saliemelk (zelfmelk)
Saliemelk (zelfmelk)
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
15 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
15 minuten
Ingrediënten
Notities

Bereidingswijze

  • Kook de melk met de salieblaadjes op een zeer laag vuur met het deksel op de pan
  • Na 1 uur trekken de salieblaadjes uit de melk zeven
  • Maak de maïzena aan met wat water, voeg de maïzena toe aan de melk en breng alles weer aan de kook
  • Roer de suiker door de melk en dien de saliemelk zo warm mogelijk op
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Comments are closed.

Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice