Vegan Macaroni

vegan_macaroni
Vegan Macaroni
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
45 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
45 minuten
vegan_macaroni
Vegan Macaroni
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
45 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
45 minuten
Ingrediƫnten
Notities

Bereidingswijze

  • Roerbak de macaronigroenten in wat olijfolie in een koekenpan totdat ze beetgaar zijn.
  • Voeg de tomatenpuree en het water toe aan de groenten en roer goed door, zodat er een saus ontstaat.
  • Voeg daarna naar smaak zout, peper, knoflookpoeder, Italiaanse kruiden en een klein beetje nootmuskaat toe.
  • Kook ondertussen de macaroni in een pan met ruim water gaar.
  • Bak in een apart pannetje het vegetarische gehakt volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Voeg vervolgens de macaroni en het vegetarische gehakt bij de saus, en schep het geheel goed door.
  • Maak de macaroni tot slot af met een klein scheutje tomatenketchup en ketjap manis (geloof me, dit is lekker!) en schep nog eens goed door.
  • Verdeel de macaroni over 4 borden en tast toe!
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Comments are closed.

Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice