Pancettahapjes

pancettahapjes
Pancettahapjes
Print Recipe
Porties
8 personen
Kook Tijd
45 minuten
Porties
8 personen
Kook Tijd
45 minuten
pancettahapjes
Pancettahapjes
Print Recipe
Porties
8 personen
Kook Tijd
45 minuten
Porties
8 personen
Kook Tijd
45 minuten
Ingrediënten
Notities

Bereidingswijze

  • Snijd de sjalotjes in plakjes
  • Smelt de boter in een steelpan en fruit hierin de sjalotjes tot ze zacht en glazig zijn
  • Voeg suiker en crema di balsamico toe en laat het geheel in 30 minuten op laag vuur karamelliseren
  • Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag
  • Verdeel de paté in acht blokjes en wikkel ieder blokje in een plak pancetta
  • Bak in de droge koekenpan de pakketjes 2-3 minuten tot de pancetta krokant is
  • Leg acht eetlepels klaar
  • Verdeel de sjalotjes over de lepels en leg er de pancettahapjes op
  • Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

    Stoofpeer met gorgonzola

    stoofpeergorgonzola
    Stoofpeer met gorgonzola
    Print Recipe
    Porties
    12 personen
    Kook Tijd
    30 minuten
    Porties
    12 personen
    Kook Tijd
    30 minuten
    stoofpeergorgonzola
    Stoofpeer met gorgonzola
    Print Recipe
    Porties
    12 personen
    Kook Tijd
    30 minuten
    Porties
    12 personen
    Kook Tijd
    30 minuten
    Ingrediënten
    Notities

    Bereidingswijze

  • In een koekenpan zonder vet verhit je de plakjes pancetta en bak je ze krokant
  • Laat uitlekken op een stukje keukenpapier
  • Neem een kom erbij en doe hierin de gorgonzola en de room en prak het geheel
  • Verwarm 20 seconden in de magnetron zodat de kaas een beetje vloeibaar wordt
  • Snijd de stoofpeertjes in kleine stukjes
  • Neem de amuse lepels erbij en schep hierop eerst wat zachte gorgonzola op
  • Vul de amuse lepels verder af met de stukjes peer, een beetje cranberrysaus en kruimel er de pancetta over
  • Mogelijk doorWP Ultimate Recipe
    Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice