vitellotonatowraphapjes

Vitello tonnato wrap hapjes

Gang Aperitief
Porties 12 stuks

Ingrediënten
  

  • 2 grote tortilla wraps
  • 100 gram kalfsfricandeau
  • 1 blikje tonijn
  • 100 gram mayonaise
  • 1 tl kappertjes
  • 0,5 tl mosterd
  • 1 tl citroensap
  • rucola
  • zout en peper

Notities

Bereidingswijze: 
  • Begin met het maken van de saus door de mayonaise, enkele kappertjes, 1/2 tl mosterd en 1 tl citroensap in een blender of met de staafmixer te pureren.
  • Breng de saus verder op smaak met zout en peper.
  • Smeer beide wraps in met de saus en beleg met de fricandeau. Houd één rand een beetje vrij, zodat je de wraps mooi kunt sluiten na het rollen.
  • Verdeel de tonijn en de rucola over de fricandeau. Druppel nog wat extra saus over het geheel en voeg eventueel nog enkele kappertjes toe.
  • Rol strak op en omwikkel met vershoudfolie. Draai de uiteinden van de folie strak op en leg minstens 1 uur weg in de koelkast.
  • Snijd de opgerolde wraps in kleine rolletjes en steek er een prikker in.