Chocoladepudding

Chocoladepudding
Chocoladepudding
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
45 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
45 minuten
Chocoladepudding
Chocoladepudding
Print Recipe
Porties
4 personen
Kook Tijd
45 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
45 minuten
Ingrediënten
Notities

Bereidingswijze

  • Week de gelatine in koud water
  • Meng een scheutje koude melk met de eidooiers, 25 gram suiker en de cacaopoeder
  • Breng de rest van de melk met 50 gram suiker aan de kook
  • Meng de warme melk door het eimengsel, schenk terug in de pan en gaar het geheel al roerend op laag vuur tot de eieren beginnen te binden
  • Haal de pan van het vuur en los de gelatine en de chocolade op in de crème
  • Laat de crème afkoelen tot hij lobbig wordt
  • Klop intussen 150 ml slagroom tot yoghurtdikte
  • Spatel de slagroom door de chocoladecrème in een puddingvorm
  • Laat minstens 2 uur opstijven in de koelkast
  • Klop om te garneren de resterende slagroom met de resterende suiker stijf en schep de slagroom in een spuitzak met gekarteld spuitmondje
  • Dompel de puddingvorm in heet water en los de pudding op een schaal, bord of etagère
  • Garneer met een toef slagroom en wat cacaopoeder
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Comments are closed.

Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice