kabeljauwquiche

Kabeljauwquiche met groene asperges

Bereidingstijd 30 minuten
Totale tijd 30 minuten
Gang Hoofdgerecht Vis, Ovenschotels
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 10 plakjes bladerdeeg ontdooid
  • 4 kabeljauwfilet
  • 100 gram chorizoworst
  • 4 eieren
  • 250 ml slagroom
  • 2 tl paprikapoeder
  • 1/2 potje zwarte olijven uitgelekt
  • verse bieslook
  • 300 gram zeevruchten cocktail
  • 8 groene asperges
  • peper en zout

Notities

Bereidingswijze
  • Verwarm de oven voor op 180 graden
  • Bekleed de quichevorm of ovenschaal met het bladerdeeg
  • Snijd de vis in stukken, bestrooi met peper en zout en verdeel het over de vorm
  • Verdeel de zeevruchten cocktail over de vis
  • Voeg 6 groene groene asperges toe
  • Snijd de chorizo in blokjes en verdeel het over de vis
  • Verdeel de 2 overgebleven asperges in stukjes over het gerecht
  • Klop de eieren los met de slagroom, het paprikapoeder, de peper en het zout
  • Schenk in de vorm en strooi de olijven erover
  • Bak 45 minuten