Kabeljauwquiche met groene asperges
Ingrediënten
- 10 plakjes bladerdeeg ontdooid
- 4 kabeljauwfilet
- 100 gram chorizoworst
- 4 eieren
- 250 ml slagroom
- 2 tl paprikapoeder
- 1/2 potje zwarte olijven uitgelekt
- verse bieslook
- 300 gram zeevruchten cocktail
- 8 groene asperges
- peper en zout
Notities
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden
- Bekleed de quichevorm of ovenschaal met het bladerdeeg
- Snijd de vis in stukken, bestrooi met peper en zout en verdeel het over de vorm
- Verdeel de zeevruchten cocktail over de vis
- Voeg 6 groene groene asperges toe
- Snijd de chorizo in blokjes en verdeel het over de vis
- Verdeel de 2 overgebleven asperges in stukjes over het gerecht
- Klop de eieren los met de slagroom, het paprikapoeder, de peper en het zout
- Schenk in de vorm en strooi de olijven erover
- Bak 45 minuten