Stamppotshoarma-300x225

Stamppot Shoarma

Bereidingstijd 45 minuten
Totale tijd 45 minuten
Gang Hoofdgerecht Vlees
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 600 gram kruimige aardappels in kleine stukken
  • 600 gram rode bieten gekookt en in blokjes
  • 2 el olijfolie
  • 400 gram shoarma reepjes
  • 1 el boter
  • 2 rode uien fijn gesnipperd
  • 1 bosje dille grof gehakt
  • 2 el jus

Notities

Bereidingswijze
  • Kook de aardappels in 15-20 minuten gaar
  • Verwarm intussen de bietjes in een steelpan
  • Verhit de olie in een braadpan en bak hierin de shoarmareepjes op een hoge stand in een paar minuten bruin
  • Laat daarna zachtjes bakken op een lage stand
  • Giet de aardappels af
  • Stamp ze fijn met de boter en de jus en schep de bietjes en de ui erdoor
  • Schep de dille door de stamppot en serveer met de shoarma