Kipstoof met gegrilde groenten
Ingrediënten
- 320 gram kipdijfilet
- 2 el olijfolie
- 2 teentjes knoflook fijngesneden
- 5 tomaten
- 450 gram gegrilde groenten diepvries, ontdooid
- 900 gram aardappelpuree met boter
- 1/2 bakje verse basilicum
Notities
Bereidingswijze
- Snijd de kip in stukken
- Verhit de olie in een hapjespan en bak de kip 3 minuten op middelhoog vuur
- Snijd ondertussen de knoflook in plakjes en de tomaten in blokjes
- Voeg toe aan de kip en bak nog 2 minuten mee
- Voeg de gegrilde groenten toe, doe de deksel op de pan en laat 8 minuten op middelhoog vuur stoven. Schep af en toe om
- Verwarm ondertussen de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron
- Verdeel de stoof en de aardappelpuree over de borden, garneer met de basilicum