Hete hutspot
Ingrediënten
- 2 el arachideolie
- 500 gram hutspotgroenten
- 2 teentjes knoflook fijgesneden
- 1 tl tabasco en extra om te serveren
- 400 gram kipdijfiletreepjes shoarma
- 900 gram aardappelpuree met boter
- 100 gram cheddar geraspt
Notities
Bereidingswijze
- Verhit de olie in een hapjespan en bak de hutspotgroenten, knoflook, tabasco en peper naar smaak 10 minuten op een middelhoog vuur
- Schep regelmatig om
- Verwijder ondertussen de steelaanzet van de paprika’s en verwijder de zaadlijsten
- Snijd het vruchtvlees in ringen
- Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de kipshoarma en paprika 8 minuten op middelhoog vuur, schep regelmatig om
- Verwarm ondertussen de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron
- Meng de hutspotgroenten met de aardappelpuree en 3/4 van de kaas
- Serveer met de shoarma, bestrooi met de rest van de kaas en serveer met de tabasco erbij voor extra pit