Mangopudding

Mango pudding

Bereidingstijd 30 minuten
Totale tijd 30 minuten
Gang Dessert
Porties 6 personen

Ingrediënten
  

  • 250 ml mango puree 2 verse rijpe mango's
  • 250 ml kokosmelk pakje niet uit blik
  • 4 blaadjes gelatine
  • 100 gram witte kristalsuiker
  • 1/8 tl zout

Notities

Bereidingswijze
  • Week de gelatineblaadjes 5-10 minuten in koud water
  • Pureer ondertussen het vruchtvlees van de mango's
  • Verwarm op laag vuur de mango puree, kokosmelk, suiker en zout in een sauspan
  • Doe vervolgens al roerend 1 voor 1 de uitgeknepen gelatineblaadjes erin
  • Roer totdat alles is opgelost
  • Verdeel het mengsel over de vormpjes of glazen
  • Laat deze eerst op het aanrecht afkoelen, prik luchtbelletjes door met een prikker
  • Dek de vormpjes hierna af met plasticfolie en zet die voor minstens 2 uur in de koelkast om de mango pudding verder te laten opstijven
  • Serveren met kokosroom en verse mangostukjes