stoofpeergorgonzola

Stoofpeer met gorgonzola

Bereidingstijd 30 minuten
Totale tijd 30 minuten
Gang Aperitief
Porties 12 personen

Ingrediënten
  

  • 2 stoofpeertjes
  • 3 el cranberrysaus
  • 5 plakjes pancetta
  • 100 gram gorgonzola
  • 3 el kookroom
  • 3 takjes verse peterselie

Notities

Bereidingswijze
  • In een koekenpan zonder vet verhit je de plakjes pancetta en bak je ze krokant
  • Laat uitlekken op een stukje keukenpapier
  • Neem een kom erbij en doe hierin de gorgonzola en de room en prak het geheel
  • Verwarm 20 seconden in de magnetron zodat de kaas een beetje vloeibaar wordt
  • Snijd de stoofpeertjes in kleine stukjes
  • Neem de amuse lepels erbij en schep hierop eerst wat zachte gorgonzola op
  • Vul de amuse lepels verder af met de stukjes peer, een beetje cranberrysaus en kruimel er de pancetta over