Mangosorbet met citroen-kokos crunch
Ingrediënten
- 500 ml mango sorbetijs
- 4 roomboter citroenkoekjes
- 175 gram verse zongerijpte mangostukjes
- 1 citroen
- 50 gram kokossnippers
- 300 gram koel verse yoghurt kokos ongezoet
Notities
Bereidingswijze:
- Haal het mango-ijs 10 minuten van tevoren uit de vriezer, zodat het makkelijker te scheppen is
- Boen de citroen schoon en rasp de gele schil
- Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en bak de kokossnippers in 2 minuten op laag vuur goudbruin
- Hak de geroosterde kokossnippers fijn
- Snijd de citroenkoekjes in stukjes van ca. een ½ cm
- Snijd de mangostukjes in blokjes van een ½ cm.
- Schep in elke coupe 2 el yoghurt kokos naturel
- Verdeel de mangostukjes erover en schep het mango-ijs in bollen erop
- Verdeel de rest van de yoghurt kokos naturel erover
- Bestrooi met de kokossnippers, het citroenrasp en de citroenkoekjes