Frittata met kip en puntpaprika
Ingrediënten
- 350 gram kipfilet
- 1 bosje verse peterselie
- 2 stuks rode puntpaprika
- 5 eieren
- 100 ml melk
- 75 gram geitenkaas
- peper en zout
- 1 el olijfolie
Notities
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven op 200 graden
- Verhit de olijfolie in een pan en bak de kip rondom licht bruin
- Snijd de puntpaprika in blokjes en bak 3 minuten mee met de kip
- Klop ondertussen de eieren met de melk door elkaar in een kom, gebruik hiervoor een garde
- Breng het eiermengsel op smaak met een snuf peper, zout en voeg de peterselie toe
- Vet een ovenschaal in met een beetje olijfolie (of boter)
- Schep de kip en paprikablokjes in de ovenschaal
- Giet het eierenmengsel er over en verdeel de geitenkaas er over
- Bak de frittata 30 minuten in de oven