aardappelsaladekippesto

Aardappelsalade kip pesto

Bereidingstijd 45 minuten
Gang Bijgerechten
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 600 gram aardappels
  • 125 gram gerookte kipfilet
  • 2 bosuitjes
  • 1 tl citroensap
  • 3 el mayonaise
  • verse basilicum
  • 2 el Crème fraîche
  • 2,5 tl groene pesto
  • pijnboompitten
  • 0,25 tl cayenne peper
  • cayenne peper

Notities

Bereidingswijze:
  • Schil de aardappels en snijd grote exemplaren in twee of vier stukken.
  • Kook de aardappels in 15-20 minuten zacht.
  • Snijd de bosuitjes in kleine dunne ringetjes en snijd de kipfilet in stukjes.
  • Rooster de pijnboompitten in een pan zonder olie mooi goudbruin.
  • Snijd de gekookte aardappels in kleine blokjes.
  • Meng dan de kruiden, de bosui, kipfilet, crème fraîche, mayonaise, pesto, pijnboompitten en citroensap door de aardappels.
  • Serveer met wat verse basilicum.