Aardappelsalade kip pesto
Ingrediënten
- 600 gram aardappels
- 125 gram gerookte kipfilet
- 2 bosuitjes
- 1 tl citroensap
- 3 el mayonaise
- verse basilicum
- 2 el Crème fraîche
- 2,5 tl groene pesto
- pijnboompitten
- 0,25 tl cayenne peper
- cayenne peper
Notities
Bereidingswijze:
-
Schil de aardappels en snijd grote exemplaren in twee of vier stukken.
-
Kook de aardappels in 15-20 minuten zacht.
-
Snijd de bosuitjes in kleine dunne ringetjes en snijd de kipfilet in stukjes.
-
Rooster de pijnboompitten in een pan zonder olie mooi goudbruin.
-
Snijd de gekookte aardappels in kleine blokjes.
-
Meng dan de kruiden, de bosui, kipfilet, crème fraîche, mayonaise, pesto, pijnboompitten en citroensap door de aardappels.
-
Serveer met wat verse basilicum.