eenpansnoedels

Eenpansnoedels met vega kip en wokgroente

Bereidingstijd 30 minuten
Gang Hoofdgerecht Vegetarisch
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 175 gram stukjes vega kip
  • 250 gram eiermie
  • 600 gram Thaise wokgroente
  • 200 ml kokosmelk
  • 2 tenen knoflook
  • 1 el arachideolie
  • 750 ml heet water
  • 10 gram gember
  • 1 groentebouillontablet
  • 1 limoen
  • 3 el sojasaus

Notities

Bereidingswijze:
  • Pers de knoflook
  • Schil en snijd de gember fijn
  • Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak de stukjes als kip 3 minute op middelhoog vuur
  • Voeg de knoflook en gember toe en bak 1 minuut mee
  • Halveer de eiermie met je handen en voeg toe aan de stukjes vega kip
  • Voeg de wokgroente, kokosmelk, heet water en het bouillontablet toe en laat zonder deksel 5 minuten koken
  • Schep regelmatig om.
  • Pers ondertussen de limoen uit
  • Zet het vuur onder de wok of hapjespan uit en breng het gerecht op smaak met het limoensap en de sojasaus