Eenpansnoedels met vega kip en wokgroente
Ingrediënten
- 175 gram stukjes vega kip
- 250 gram eiermie
- 600 gram Thaise wokgroente
- 200 ml kokosmelk
- 2 tenen knoflook
- 1 el arachideolie
- 750 ml heet water
- 10 gram gember
- 1 groentebouillontablet
- 1 limoen
- 3 el sojasaus
Notities
Bereidingswijze:
- Pers de knoflook
- Schil en snijd de gember fijn
- Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak de stukjes als kip 3 minute op middelhoog vuur
- Voeg de knoflook en gember toe en bak 1 minuut mee
- Halveer de eiermie met je handen en voeg toe aan de stukjes vega kip
- Voeg de wokgroente, kokosmelk, heet water en het bouillontablet toe en laat zonder deksel 5 minuten koken
- Schep regelmatig om.
- Pers ondertussen de limoen uit
- Zet het vuur onder de wok of hapjespan uit en breng het gerecht op smaak met het limoensap en de sojasaus