Forelpakketje met tomaat, kaas en champignons
Ingrediënten
- 2 regenboogforellen
- 2 el boter
- 75 gram kleine champignons
- 1/2 rode paprika in dunne reepjes
- 3 bospenen in dunne plakjes
- 2 lente uitjes in ringen
- 3 tomaten in parten
- 1 el verse peterselie grofgesneden
- peper en zout
- 2 plakjes jonge kaas in repen
- 2 el verse roomkaas
Notities
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 220°C
- Spoel de forellen in koud water en dep ze droog
- Leg een stuk bakpapier van 45x45 cm op een bakplaat
- Leg in het midden van het vel nog een stuk papier groot genoeg voor de twee forellen
- Leg ze erop en bestrooi met zout
- Verhit de boter in een koekenpan, bak de champignons, de paprika en wortelplakjes ongeveer 5 minuten op middelhoog vuur tot ze net gaar zijn
- Voeg de lente-ui en de tomaten toe en bak ze nog circa 2 minuten mee
- Roer de peterselie erdoor en breng het mengsel op smaak met zout en peper
- Schep het tomatenmengsel over de forellen en verdeel de kaas erover
- Vouw het papier rondom goed dicht
- Bak de vis in het midden van de oven in circa 15 minuten gaar