Kapucijnerschotel

Kapucijnerschotel

Bereidingstijd 45 minuten
Totale tijd 45 minuten
Gang Hoofdgerecht Vlees
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 750 ml kapucijners
  • 400 gram rundergehakt
  • 2 grote uien
  • 2 rode paprika's
  • 1 blikje ananas stukjes

Notities

Bereidingswijze
  • Verhit 2 el olijfolie in een pan
  • Bak het gehakt rul en bruin
  • Bak op het laatst de gesnipperde uien en de gesneden paprika’s kort mee
  • Voeg 200 ml water en Honig basis voor Kapucijners toe
  • Breng het geheel aan de kook
  • Laat het met de deksel op de pan circa 5 minuten zachtjes doorkoken
  • Voeg de uitgelekte kapucijners en ananasstukjes toe
  • Verwarm het geheel al omscheppend op een laag vuur
  • Serveer met Limburgse mosterd, stroop en stukjes augurk