Karbonade met mosterdpuree en broccoli

Karbonade met mosterdpuree en broccoli

Bereidingstijd 25 min
Totale tijd 25 min
Gang Hoofdgerecht Vlees
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 1 zakje Maggi aardappelpuree naturel
  • 25 gram boter
  • 4 ribkarbonades
  • 700 gram broccoli roosjes
  • 300 ml melk
  • 2 el Limburgse mosterd

Notities

Bereidingswijze
  • Smelt de boter in een koekenpan
  • Bestrooi de karbonades met zout en peper en bak het vlees in 10 minuten bruin en gaar
  • Kook de broccoli in water met zout in 5 minuten beetgaar
  • Breng de melk met 400 ml water aan de kook (voeg geen zout toe!)
  • Neem de pan van het vuur en voeg al roerend met een garde het zakje aardappelpuree toe
  • Roer tot een smeuïge puree
  • Meng de mosterd door de puree
  • Verdeel de mosterdpuree over de borden
  • Leg de karbonades op de borden en schep de broccoli erbij