Mango pudding
Ingrediënten
- 250 ml mango puree 2 verse rijpe mango's
- 250 ml kokosmelk pakje niet uit blik
- 4 blaadjes gelatine
- 100 gram witte kristalsuiker
- 1/8 tl zout
Notities
Bereidingswijze
- Week de gelatineblaadjes 5-10 minuten in koud water
- Pureer ondertussen het vruchtvlees van de mango's
- Verwarm op laag vuur de mango puree, kokosmelk, suiker en zout in een sauspan
- Doe vervolgens al roerend 1 voor 1 de uitgeknepen gelatineblaadjes erin
- Roer totdat alles is opgelost
- Verdeel het mengsel over de vormpjes of glazen
- Laat deze eerst op het aanrecht afkoelen, prik luchtbelletjes door met een prikker
- Dek de vormpjes hierna af met plasticfolie en zet die voor minstens 2 uur in de koelkast om de mango pudding verder te laten opstijven
- Serveren met kokosroom en verse mangostukjes