pindakaas_banaankoek1

Pindakaas-banaan koek

Gang Bakken voor de hond

Ingrediënten
  

  • 250 ml ongezouten en ongezoete pindakaas
  • 2 eieren
  • 2 bananen geprakt
  • 1 tl bakpoeder
  • 120 ml hüttenkäse
  • 50 gram fijn gemalen havermout
  • 50 gram havermout meel

Notities

Bereidingswijze
  • Verwarm de oven voor op 175 graden
  • Vet een bakvorm in
  • Meng de ingrediënten in een middelgrote kom
  • Gebruik een mixer en meng het mengsel tot het glad en romig is
  • Lepel het beslag in de voorbereide bakvorm, en maak de bovenkant glad met de achterkant van een lepel
  • Bak de koek in ongeveer 30 minuten gaar
  • De gaarheid kun je testen door met een tandenstoker in het midden te prikken. Als die er schoon juitkomt dan is de taart gaar
  • Laat de koek 10 minuten afkoelen voor je hem uit de bakvorm haalt