rosbiefrolletjes

Rosbiefrolletjes

Bereidingstijd 30 minuten
Gang Voorgerecht
Porties 5 rolletjes

Ingrediënten
  

  • 6 plakjes rosbief
  • 25 gram pijnboompitten
  • 2-3 el Extra Vergine Olijfolie
  • verse Parmezaanse kaas
  • verse peper

Notities

Bereidingswijze:
  • Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten licht gekleurd, hiervoor geen olie gebruiken want dan óf kleuren ze te snel of gaan ze plakken.
  • Neem rosbief, zo vers mogelijk, en spreid de plakjes uit.
  • De plakjes bestrijk je vervolgens met Extra Vergine Olijfolie (of met een goede truffelolie, een heerlijk alternatief wat het nog meer bijzonder maakt).
  • Op elk plakje rosbief leg je vervolgens wat veldsla en pijnboompitten en strooi er wat verse peper overheen.
  • Vervolgens maak je er rolletjes van. Per persoon serveer je ongeveer 3 rolletjes.
  • De rolletjes bestrooi met nog wat Extra Vergine olijfolie, pijnboompitten en wat vers geschaafde Parmezaanse Kaas.