Rosbiefrolletjes
Ingrediënten
- 6 plakjes rosbief
- 25 gram pijnboompitten
- 2-3 el Extra Vergine Olijfolie
- verse Parmezaanse kaas
- verse peper
Notities
Bereidingswijze:
- Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten licht gekleurd, hiervoor geen olie gebruiken want dan óf kleuren ze te snel of gaan ze plakken.
- Neem rosbief, zo vers mogelijk, en spreid de plakjes uit.
- De plakjes bestrijk je vervolgens met Extra Vergine Olijfolie (of met een goede truffelolie, een heerlijk alternatief wat het nog meer bijzonder maakt).
- Op elk plakje rosbief leg je vervolgens wat veldsla en pijnboompitten en strooi er wat verse peper overheen.
- Vervolgens maak je er rolletjes van. Per persoon serveer je ongeveer 3 rolletjes.
- De rolletjes bestrooi met nog wat Extra Vergine olijfolie, pijnboompitten en wat vers geschaafde Parmezaanse Kaas.