sojasesam

Soja sesam garnalen

Voorbereidingstijd 20 minuten
Bereidingstijd 30 minuten
Totale tijd 50 minuten
Gang Hoofdgerecht Vis
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 400 gram zilvervliesrijst
  • 1 ui
  • 2 rode paprika's
  • 500 gram paksoi
  • 300 gram rauw gepelde garnalen vers of diepvries
  • 150 gram ananas stukjes vers of blik
  • 10 el Conimex wok saus Specials Chines Soja Sesam
  • 2 el Conimex Wok olie

Notities

Bereidingswijze
  • Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking
  • Afgieten in een vergiet en laten uitlekken
  • Pel ondertussen de ui
  • Snijd de ui en de paprika in stukjes, snijd de paksoi in repen
  • Verhit circa 1 eetlepel wok olie in de wok en roerbak hierin de ui en de paprika 3 minuten
  • Voeg de garnalen en de stukjes ananas toe en wok nog 3 minuten
  • Voeg 8 eetlepels Wok saus toe en warm goed door
  • Verhit ondertussen circa 1 eetlepel wok olie in de wok en roerbak hierin de paksoi 4 minuten
  • Voeg 2 eetlepels wok saus toe en warm goed door
  • Verdeel de rijst over de borden en schep de Soja Sesam garnalen met paprika, ananas en de paksoi ernaast