Soja sesam garnalen
Ingrediënten
- 400 gram zilvervliesrijst
- 1 ui
- 2 rode paprika's
- 500 gram paksoi
- 300 gram rauw gepelde garnalen vers of diepvries
- 150 gram ananas stukjes vers of blik
- 10 el Conimex wok saus Specials Chines Soja Sesam
- 2 el Conimex Wok olie
Notities
Bereidingswijze
- Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking
- Afgieten in een vergiet en laten uitlekken
- Pel ondertussen de ui
- Snijd de ui en de paprika in stukjes, snijd de paksoi in repen
- Verhit circa 1 eetlepel wok olie in de wok en roerbak hierin de ui en de paprika 3 minuten
- Voeg de garnalen en de stukjes ananas toe en wok nog 3 minuten
- Voeg 8 eetlepels Wok saus toe en warm goed door
- Verhit ondertussen circa 1 eetlepel wok olie in de wok en roerbak hierin de paksoi 4 minuten
- Voeg 2 eetlepels wok saus toe en warm goed door
- Verdeel de rijst over de borden en schep de Soja Sesam garnalen met paprika, ananas en de paksoi ernaast