Stokbrood met kruidenboter

Stokbrood met kruidenboter

Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Aperitief
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 1 stokbrood
  • 150 gram roomboter
  • 3 teentjes knoflook
  • 20 gram verse bieslook
  • 1 tl basilicumkruiden
  • 1/2 tl paprikapoeder
  • 1/2 tl kerriepoeder

Notities

Bereidingswijze
  • Leg de roomboter de ochtend voordat u het gaat maken uit de koelkast, zodat het lekker zacht kan worden
  • Prak met een vork de roomboter
  • Haal het laagje van de knoflook eraf en pers de knoflook met de knoflook fijn in de roomboter
  • Voeg de fijngesneden bieslook toe
  • Voeg de basilicum kruiden toe
  • Voeg de paprika- en kerriepoeder toe
  • Prak met een vork alles goed door elkaar
  • Snij de stokbrood in plakjes