Vegetarische tagliatelle met champignonragout
Ingrediënten
- 300 gram tagliatelle
- 175 gram vegetarische kipstukjes
- 600 gram broccoli
- 1 blik Unox Champignon ragout à 400 gram
- 4 el kookroom
- 2 el pijnboompitten
- 3 el fijngehakte platte peterselie
Notities
Bereidingswijze:
- Kook de tagliatelle in ruim kokend water gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking
- Snijd de broccoli intussen in kleine roosjes en kook ze de laatste 5 minuten met de tagliatelle mee
- Giet ze af en laat ze uitlekken
- Zet in intussen een droge koekenpan op een matig vuur, rooster de pijnboompitten al omschuddend lichtbruin
- Verwarm de champignonragout volgens de aanwijzingen op de verpakking
- Voeg ½ kopje heet water toe en roer de room erdoor
- Voeg de helft van de platte peterselie toe
- Verdeel de tagliatelle met broccoli over 3-4 borden, schep de ragout erop en bestrooi met de rest van de platte peterselie en de pijnboompitjes
- Serveer direct