Vitello tonnato wrap hapjes
Ingrediënten
- 2 grote tortilla wraps
- 100 gram kalfsfricandeau
- 1 blikje tonijn
- 100 gram mayonaise
- 1 tl kappertjes
- 0,5 tl mosterd
- 1 tl citroensap
- rucola
- zout en peper
Notities
Bereidingswijze:
- Begin met het maken van de saus door de mayonaise, enkele kappertjes, 1/2 tl mosterd en 1 tl citroensap in een blender of met de staafmixer te pureren.
- Breng de saus verder op smaak met zout en peper.
- Smeer beide wraps in met de saus en beleg met de fricandeau. Houd één rand een beetje vrij, zodat je de wraps mooi kunt sluiten na het rollen.
- Verdeel de tonijn en de rucola over de fricandeau. Druppel nog wat extra saus over het geheel en voeg eventueel nog enkele kappertjes toe.
- Rol strak op en omwikkel met vershoudfolie. Draai de uiteinden van de folie strak op en leg minstens 1 uur weg in de koelkast.
- Snijd de opgerolde wraps in kleine rolletjes en steek er een prikker in.