Zalm bonbon
Ingrediënten
- 200 gram Gerookte zalm plakjes
- 100 gram Hollandse garnalen
- 1 Grapefruit
- 1 el Whisky cocktail saus
- Verse dille, peterselie of bieslook ter decoratie
Notities
Bereidingswijze
Zalm bonbon vulling maken:
- Maak de vulling in een kom: doe hier de garnaaltjes in en een eetlepel whisky cocktail saus.
- Snij het binnenste uit de grapefruit en snij dit in kleine partjes.
- Doe de grapefruit bij de garnaaltjes en mix dit even goed door elkaar.
- Klaar is je vulling!
- Leg je eierdopjes klaar en bedek deze aan de binnenkant met een stukje huishoudfolie.
- Leg een plakje of twee in het eierdopje en zorg dat deze net iets boven de rand uitsteekt.
- Vul vervolgens het eierdopje met de garnalen vulling en vouw het zalm bonbonnetje dicht.
- Leg de amuse lepel bovenop het eierdopje, als je deze in een keer omdraait, krijg je een prachtig mooie bonbon.
- Verwijder het eierdopje en de folie.