crostini-met-camembert-en-cranberrycompote

Crostini met camembert en cranberrycompote

Gang Aperitief
Porties 12 stuks

Ingrediënten
  

  • 12 sneetjes (afbak) ciabattabrood
  • olijfolie extra vergine
  • 1/2 teentje knoflook
  • 12 dunne plakjes camembert
  • cranberrycompote
  • zwarte peper
  • 1 takje tijm blaadjes fijngehakt

Notities

Bereidingswijze
  • Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een bakblik met bakpapier.
  • Smeer de sneetjes ciabattabrood licht in met olijfolie en het halve teentje knoflook. Leg op ieder sneetje een plakje camembert en leg ze daarna op het bakblik. Zet 8 minuten in de oven.
  • Haal uit de oven en leg ze op een schaal. Garneer iedere crostini met een lepeltje cranberrycompote, snufje peper en wat fijngehakte tijm. Serveer direct.
cranberry-compote (klik hier voor het recept)